Skip to main content
Inspiration

Välkommen Tony, ny handledare på Järntorget!

Vi välkomnar Tony till vårt team som handledare på vårt kontor på Järntorget. Med en gedigen arbetslivserfarenhet inom handledning och personlig utveckling är Tony redo att ta sig an den viktiga uppgiften att rusta upp sökande och matcha dem mot jobb och studier. I denna intervju får vi lära känna Tony lite närmare och ta del av hans passion för att hjälpa människor nå sin fulla potential!

Kan du berätta lite om din bakgrund och hur du hamnade inom arbetslivsutveckling?

Min passion för att hjälpa människor har formats under min långa arbetslivserfarenhet där jag fått möjligheten att arbeta nära individer och stödja deras personliga utveckling. Jag har tidigare arbetat med utbildningar och personlig coachning. Och det var under tiden som utbildningsansvarig hos Teiko som jag insåg vilken enorm potential det finns hos varje individ och hur viktigt det är att ge dem rätt verktyg och stöd för att nå sina mål. Nu är jag här i Göteborg och redo att fortsätta göra skillnad hos Handelsakademin – Rusta & Matcha.

Vad är det som driver dig och motiverar dig i ditt arbete som handledare?

Det som verkligen driver mig är att se människor växa och blomstra. Att kunna vara en del av deras resa mot att uppnå sina mål och se dem nå sin fulla potential ger mig en otrolig tillfredsställelse. Jag tror på kraften i att ge människor hopp och inspiration, att visa dem att ingenting är omöjligt om de har rätt inställning och verktyg. Det är en ära att vara en del av den processen och jag känner mig privilegierad över att kunna göra skillnad i människors liv.

Vad ser du fram emot mest i din roll som handledare hos Handelsakademin – Rusta & Matcha?

Det finns så mycket jag ser fram emot! Att få möjligheten att stödja och guida människor i deras resa mot att hitta rätt jobb eller studier är verkligen spännande. Jag ser fram emot att använda min erfarenhet och kunskap för att hjälpa sökande att identifiera sina styrkor, mål och intressen och sedan matcha dem mot passande möjligheter. Det finns inget bättre än att se någon uppnå framgång och känna att jag har bidragit till det.

Vi är glada över att ha Tony ombord! Med sin gedigna bakgrund inom människor och personlig utveckling samt sitt starka driv att hjälpa andra att nå sin fulla potential, är vi övertygade om att han kommer att vara en värdefull tillgång för både vårt team och de sökande vi arbetar med. Vi ser även fram emot att se hur Tony fortsätter att göra skillnad och inspirera andra på sin resa hos oss. 

Behöver du stöd i ditt arbetssökande?

Kontakta oss på telefon 031 704 67 00 eller via mail kontakt@handelsakademin.se. Vi hörs!