Skip to main content

Gör så här för att delta i Rusta & Matcha

Välkommen till Handelsakademin Rusta & Matcha. Vårt mål är samma som ditt: att hjälpa dig hitta din nästa arbetsgivare. Behöver du utbildning på vägen, får du råd från våra studievägledare.

Tre enkla steg för att börja

För att du ska kunna ta del av vår tjänst behöver du vara inskriven hos Arbetsförmedlingen. Du behöver också meddela arbetsförmedlaren att du vill delta i Handelsakademins Rusta & Matcha. Arbetsförmedlaren avgör om du kan få ta del av själva tjänsten, men du avgör att du vill använda just Handelsakademin.

Nedan ser du de tre stegen för att börja skapa din framtid med oss. Kontakta oss gärna om du har frågor.

Marko Milkovic

Verksamhetsansvarig
Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig

Inskriven hos Arbetsförmedlingen

För att kunna ta del av Rusta & Matcha måste du vara inskriven hos Arbetsförmedlingen. Anmäl dig som arbetssökande på Arbetsförmedlingens hemsida om du inte redan gjort det.

Kontakta Arbetsförmedlingen

Berätta för Arbetsförmedlingen att du vill delta i Handelsakademins Rusta & Matcha. Arbetsförmedlingen bestämmer om du kan ta del av själva tjänsten Rusta & Matcha, men du bestämmer om du vill använda just Handelsakademin.

Nu börjar vi!

Efter att Arbetsförmedlingen har godkänt din ansökan meddelar de oss om att du vill använda vår tjänst. Vi kontaktar dig och bokar ett första möte för att göra upp din personliga plan. Sedan är vi igång för att skapa din framtid.

Marko Milkovic

Verksamhetsansvarig

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig

Såhär fungerar tjänsten

Arbetsförmedlingen – Rusta och Matcha

Behöver du extra stöd för att hitta jobb? Med Arbetsförmedlingens tjänst rusta och matcha får du det stöd du behöver.

Hos Handelsakademin är målet med vår verksamhet är att du som arbetssökande ska erhålla en anställning eller påbörja en utbildning snarast möjligt. Våra handledare brinner för att hjälpa människor att komma vidare och skapa sin egen framtid, med ett bemötande som präglas av respekt, empati och ärlighet.

“Jag är mycket nöjd med alla gjorda insatser, och har lärt mig mycket om hela processen att vara arbetssökande. Är tacksam för alla konkreta tips, och att få din syn på både hela situationen, processen och mina personliga prestationer, samt möjligheter och framtidsutsikter.”

ChristinaTidigare deltagare

“Great job mentorship and always ready to listen and you have been very helpful, inspiring and understanding, I learned a lot about how to apply for job and know my rights as an employee.”

Joshtidigare deltagare

“Min upplevelse av handelsakademins handledarna är att de har gedigen erfarenhet, professionella och stort kontaktnät på arbetsmarknaden. Jag kände stort förtroende för dem från början till slut. Deras fina bemötande och stöd var mycket uppskattat. De hjälpte mig att se mina styrkor, förmågor och med motivationen!”

Ann-MargretTidigare deltagare