Skip to main content

Hör av dig!

Våra handledare brinner för att möta människor med respekt, empati och ärlighet. Vi utgår från ett personligt arbetssätt, där vi kan möta och stärka dig som deltagare utifrån din unika situation. Målet är att hitta ditt nästa jobb. Behöver du vidareutbildning för att nå målet, hjälper vi dig med det.

Hos Handelsakademin står lärande och utveckling i centrum. Vi erbjuder flera vägar för människor som vill etablera sig i arbetslivet genom våra yrkeshögskolor NBI/Handelsakademin och Rusta & Matcha för arbetsgivare och arbetssökande.

Vår strävan är att göra skillnad och förändra livet för människor. Vi vill skapa en bättre framtid och konkurrenskraft för människor och företag genom utbildning, utveckling och upplevelser i en trygg och personlig miljö.

Om du är inskriven på Arbetsförmedlingen kontakta gärna våra handledare på Rusta & Matcha, så får du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta ditt nästa jobb.

Kontakta oss

Marko Milkovic

Verksamhetsansvarig

Tony Åsberg

Handledare

Gunnar Ekman

Handledare

Handelsakademin – Rusta & Matcha

Huvudkontor:
Redegatan 1B, 426 77 Göteborg
Tel: +46 31 704 67 00
Mejl: kontakt@handelsakademin.se

KA nummer

Göteborg – KA-nummer: 10072777

Vår tjänst

Rusta & Matcha

Rusta & matcha är för dig som behöver stöd för att hitta ditt nästa jobb. Tillsammans med din handledare gör du en personlig plan för att komma vidare i jobb eller studier.

Vår yrkeshögskola

NBI/Handelsakademin

Vår yrkeshögskola NBI/Handelsakademin erbjuder skräddarsydda YH-utbildningar i Göteborg, Halmstad, Malmö, Växjö och Luleå i branscher som är behov av ny kompetens.