Skip to main content

Vi hjälper dig hitta din nästa arbetsgivare

På uppdrag av Arbetsförmedlingen har Handelsakademin under många år erbjudit tjänsten Stöd och Matchning. Nu övergår vi till tjänsten Rusta & Matcha, där vårt mål är detsamma som ditt: att hitta ditt nästa jobb eller utbildning.

Tillsammans arbetar vi på olika sätt med att söka jobb och hitta rätt arbetsgivare för dig. Behöver du utbildning för att nå ditt mål vägleder våra studie- och yrkesvägledare dig vidare.

Hos oss får du träffa handledare som brinner för att hjälpa människor och som möter dig med respekt, empati och ärlighet. För att kunna hjälpa och stötta dig på bästa sätt behöver vi förstå din situation och dina önskemål. Då kan vi hjälpa dig att lyfta fram dina styrkor och ge dig de verktyg du behöver för att lyckas – allt ifrån att skriva CV och ansökan till vilka frågor du kan ställa på en anställningsintervju.

Under våra 25 år har vi utbildat tusentals människor ute på företag och till nya yrken i våra yrkeshögskolor. Det har gett oss ett stort nätverk av företag i flera olika branscher – kontakter vi gärna delar med oss av till dig. Vår strävan är att göra skillnad och förändra livet för människor.

Marko Milkovic

Verksamhetsansvarig

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig

Personlig handledning

Alla människor är olika. För oss är det viktigt att se dig och dina styrkor och behov av stöd.

Matchning mot företag

25 års erfarenhet av utbildning har gett oss starka samarbeten med företag som kan vara intressanta för dig.

Utöka ditt nätverk

Alla är inte bekväma med att nätverka. Men det finns mer än ett sätt att få nya kontakter.

Förbättra din ansökan

Vad är viktigt att ta med i sin ansökan och hur kan du formulera dig på bästa sätt?

Intervjuträning

Vad vill du att andra ska tycka, känna och veta om dig efter en anställningsintervju?

Presentera dig själv

Många tycker det är svårt att beskriva sig själva. Träna med oss och känn dig mer bekväm.

“Jag har fått väldigt bra hjälp med att slipa på mitt CV och personliga brev. Jag har blivit mycket väl mottagen, fått bra coachning och känner att handledarna har kompetens och förmåga att hjälpa mig att söka jobb. Jag har nu fått sommarjobb och även behovsanställning på samma företag.”

ThomasTidigare deltagare

“Min handledare är genuint engagerad och uppmärksammar mig som person. Jag är så tacksam över att ha fått möjligheten att få hjälp och på så vis komma vidare. Jag kan varmt rekommendera Handelsakademin.”

MalinTidigare deltagare

Marko Milkovic

Verksamhetsansvarig

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig