Skip to main content
Inspiration

Vad tycker tidigare deltagare?

På uppdrag av Arbetsförmedlingen har vi under många år erbjudit arbetssökande tjänsten Stöd & Matchning. Nu heter samma tjänst Rusta & Matcha, och här kan du läsa vad några tidigare deltagare tycker att det har gett dem.

“Jag har fått väldigt bra hjälp med att slipa på mitt CV och personliga brev. Jag har blivit mycket väl mottagen, fått bra coaching och känner att handledarna har bra kompetens och förmåga att hjälpa mig med att söka jobb”

Thomas

“På Handelsakademin har jag fått jättebra hjälp med mitt CV och personligt brev och även med intervjuträning. Jag har även fått hjälp med att nå ut till Arbetsgivare. Tack vare Handelsakademin fick jag motivation att söka till högskolan.”

Stefan

“Jag har trivts väldigt bra och blivit väl mottagen, fått bra coachning och känner att ni haft kompetens och förmåga att hjälpa mig att söka jobb. Jag har fått sommarjobb och även behovsanställning på samma företag och önskar er en glad sommar.”

Thomas

“Min handledare är genuint engagerad och uppmärksammar mig som person. Jag är så tacksam att jag fått hjälp och på så vis komma vidare. Jag kan varmt rekommendera Handelsakademin.”

Malin