Vi på #Handelsakademin strävar efter tre värdegrunder;

Omtanke, Enkelhet och Mod.

Med ett stort nätverk inom näringslivet har vi alla förutsättningar att matcha potentiella arbetstagare mot arbetsgivare. Vi hjälper dig som arbetssökande att förpacka och synliggöra dina kompetenser samt utvidga ditt nätverk. Vi hjälper även dig som arbetsgivare att hitta framtida medarbetare.

 

För arbetssökande

Är du arbetssökande och behöver hjälp och stöttning att träffa din framtida arbetsgivare? #Matchadirekt är ett koncept inom ramen för tjänsten Stöd och Matchning som #Handelsakademin genomför på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Vårt mål är detsamma som ditt, det vill säga att hitta ditt framtida arbete. Hos oss får du de rätta verktygen och tillvägagångssätten för att lyckas nå dina mål. #Handelsakademin har mer än 25 års erfarenhet av utbildning för både företag, individer och studerande, vilket har gett oss ett stort nätverk inom näringslivet. Kontakta gärna vår ansvariga Handledare på Stöd och Matchning för mer information om hur vi kan hjälpa just dig att nå ditt drömjobb.

 

För arbetsgivare

Behöver du nyanställa eller ny kompetens? #Matchadirekt fungerar som ett rekryteringsföretag utan kostnader för dig som arbetsgivare. Vi har i vår verksamhet många deltagare som söker nya utmaningar. Kontakta oss för mer information.