Om #Handelsakademin

Handelsakademin är ett utbildningsföretag som har bedrivit vuxenutbildning sedan 1995, och på senare år även gymnasieskola. Handelsakademin har varit en stor och aktiv aktör inom Yrkeshögskolan (YH) och dess föregångare KY.

Handelsakademin grundades med inriktning på utbildning inom handel och försäljning. Huvudorten har varit Göteborg i alla år. Handelsakademin har också uppdrag som är rena företagsutbildningar, uppdrag inom kommunal vuxenutbildning och arbetsmarknadsutbildning.  Våra kärnområden har varit handel, (butik och e-handel), försäljning, media och på senare år även byggprojektering.

Genom åren har vi utbildat i över 50 klasser och långt över tusen studenter inom YH/KY. Vi har byggt upp ett stort nätverk av företagskontakter som medverkar på skilda sätt i våra utbildningar. Vi har även ett stort nätverk av kunniga konsulter med egen praktisk erfarenhet av de områden de utbildar inom.

Numera ingår Handelsakademin i utbildningskoncernen #1Joyeducation och bedriver YH-utbildningar tillsammans med systerföretaget NBI.

Personuppgifter

För att läsa om hur vi hanterar personuppgifter kan du besöka sidan Behandling av personuppgifter på 1joyeducation.se.