Saknar du behörighet? Vi bjuder på preparandkurser!

Flera av våra YH-utbildningar kräver förkunskaper i matematik och programmering. Om du saknar dessa förkunskaper erbjuder vi dig som ansöker avgiftsfria kurser som gör dig behörig. Nedan ser du vårens kurstillfällen. Anmäl dig via mail till utbildningsledaren.

Välkommen till oss på Handelsakademin och lycka till med dina studier!

Preparandkurs i Programmering

Under våren erbjuder vi preparandkurs i Programmering för dig som vill ansöka till våra IT-utbildningar i höst. Preparandkursen är en snabb väg för att få de kunskaper som krävs för att klara utbildningen och uppfylla behörighetskraven. Kursen genomförs helt på distans och innehåller föreläsningsvideos, övningsuppgifter och stödjande material som PDF:er och liknande. Kurserna är avgiftsfria.

Omgång 1: 18/3 – 3/4 
Omgång 2: 6/4 – 24/4 
Omgång 3: 27/4 – 15/5  
Omgång 4: 18/5 – 6/6
Omgång 5: 25/5 – 12/6

Anmälan till Shahla, shahla.yagoutkar@handelsakademin.se

Läs mer om våra IT-utbildningar med start i höst:

Preparandkurs i Matematik

Under våren erbjuder vi preparandkurs i Matematik för dig som vill ansöka till våra utbildningar Anläggningsingenjör och Byggnadsingenjör i höst. Preparandkursen är en snabb väg för att få de kunskaper som krävs för att klara utbildningen och uppfylla behörighetskraven. Kursen genomförs helt på distans och innehåller föreläsningsvideos, övningsuppgifter och stödjande material som PDF:er och liknande. Kurserna är avgiftsfria.

Omgång 1: 27/4 – 29/5
Omgång 2: 11/5 – 12/6

Anmälan till Shahla, shahla.yagoutkar@handelsakademin.se

Läs mer om våra utbildningar med start i höst: